Superb 

Training

aanpak trainingen

Op basis van de situatie en ambitie van jou en/of je organisatie stellen we samen de leerdoelen vast. Op basis daarvan ontvang je bij een incompany training een trainingsvoorstel op maat. Via een intake voorafgaand aan de training breng ik de persoonlijke leerdoelen van jou en/of de medewerkers in kaart. 

Ieder individu met zijn persoonlijk leerdoel is mijn uitgangspunt. Ik train een ieder met de juiste dosering op de juiste elementen. Hiertoe pas ik het drieluik voelen/ervaren, confronteren en ontwikkelen toe. Ik laat gedoseerd voelen wat goed gaat en wat beter, anders kan. Een ieder ontwikkelt en borgt zijn eigen progressie. Evaluaties en follow up modules zijn onderdeel van iedere training en ondersteunen je bij de borging van het resultaat. Dit zijn de pijlers waarop ik bouw.

Tijdens de trainingen raak je vertrouwd met de materie door oefeningen en interactie. Tussen de trainingsdagen in oefen je het geleerde in de praktijk. Je stelt een persoonlijk actieplan op, dat je ondersteunt bij het toepassen van het geleerde in de dagelijkse praktijk.

Bij alle trainingen gaat het uiteindelijk om rendement. Voor jou en/of je medewerkers als voor de organisatie. Want als je het beste uit jezelf kan halen, draagt dat bij aan het succes van de organisatie. Ik bewaak dat van het begin tot het eind.

Het programma, de tijdsduur en kosten zijn afhankelijk van de training die je volgt. 

Ik ben franchisenemer van het trainings- en coachingsbureau 2Learn&More en maak gebruik van de trainingsprogramma’s van 2Learn&More. Ik word zelf structureel en intensief getraind door 2Learn&More op didactiek en actuele kennis van de materie. Kijk voor meer informatie op www.2learnmore.nl.

Wil je jezelf, team of organisatie verder ontwikkelen?

Graag kijk ik samen met jou naar je vraag en behoefte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Bel of mail me via 0622954957 / [email protected] . Of laat je contactgegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op.