Mensen zijn de organisatie

Mensen zijn de kern zijn van iedere organisatie. Voldoen aan verwachtingen van klanten of het overtreffen van verwachtingen vraagt heel wat van je medewerkers en leiderschap. In mijn trainingen staat centraal hoe jij en/of je medewerkers van meer toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie en je klanten.

Hoe gaan jij en/of je medewerkers met klanten om? Hoe zit het met je hospitality? Hoe voer je een gesprek waarin je (potentiële) klant centraal staat en niet jijzelf, jouw organisatie of jouw product/dienst? En hoe veranker je alle bewegingen bij jezelf, je directie-/managementteam en/of je medewerkers?

Ik versterk de effectiviteit van mensen in organisaties door relevante competenties en vaardigheden te trainen en te ontwikkelen. Ik bied open trainingen en incompanyprogramma’s met één doel voor ogen: een maximaal leerresultaat. Voor jezelf en je organisatie. Op het vlak van management, klantgerichtheid, sales en communicatie.

Ik bied maatwerk en aansluiting op jouw organisatie en praktijk. En ik geef je mogelijkheden om te borgen. Zodat je nu en  in de toekomst het verschil kunt maken voor je klanten. Om (potentiële) klanten te boeien en binden. Vanaf het eerste contactmoment tot in alle fasen en momenten daarna.

Resultaat

(afhankelijk van gevolgde training en borging)

N

Je ontwikkelt je kwaliteiten naar een hoger niveau

N

Betere samenwerking binnen je organisatie

N

Betere communicatie met klanten en binnen je organisatie

Met positief effect op:

N

Tevredenheid en loyaliteit klanten. Klanten die blijven, die meer bij jou besteden, die jou aanbevelen en klanten die bewust voor jou kiezen.

N

Tevredenheid en betrokkenheid medewerkers

N

Financiële resultaat

N

Reputatie

Incompany trainingen

Open trainingen

Aanpak trainingen

Ik ben franchisenemer van het trainings- en coachingsbureau 2Learn&More en maak gebruik van de trainingsprogramma’s van 2Learn&More. Ik word zelf structureel en intensief getraind door 2Learn&More op didactiek en actuele kennis van de materie. Kijk voor meer informatie op www.2learnmore.nl .

Wil je jezelf, team of organisatie verder ontwikkelen?

Graag kijk ik samen met jou naar je vraag en behoefte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Bel of mail me via 0622954957 / [email protected] . Of laat je contactgegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op.