Coaching

Mensen zijn de organisatie. Voldoen aan verwachtingen van klanten of het overtreffen van verwachtingen vraagt heel wat van je leiderschap, management en medewerkers. In mijn coaching staat centraal hoe jij en/of je medewerkers van meer toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie en je klanten. Hoe je je doelen kunt realiseren.

Welke beweging wil jij zelf of je organisatie maken? Hoe bepaal je je koers, blijf je op koers en veranker je de te maken beweging?

Ik begeleid jou en/of je organisatie waardoor je doelen gerealiseerd en geborgd worden. Op general management of op specifieke onderdelen zoals visie, strategie, beleid, organisatie inrichting, klantbediening of andere marketing, commerciële of organisatorische vraagstukken.

Coaching van executives

Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie hebben en niet op de laatste plaats oplossingen zien te vinden, vaak voor niet alledaagse of zich plotseling manifesterende problemen. Soms zijn niet alle antwoorden voorhanden en wordt dit toch verlangd van je. Een scherpe sparringpartner en vertrouwenspersoon kan hier uitkomst bieden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor welke uitdagingen bestuurders, ondernemers, leidinggevenden en anderen met een meer dan gemiddelde verantwoordelijkheid staan.

Coaching van medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. Het is belangrijk om talent te onderhouden en verder te ontwikkelen. Een welverdiende investering in je medewerkers vandaag is het rendement van morgen. Ik begeleid op de onderdelen waar dit nodig is en altijd praktijkgericht. Het verdient zich dus direct terug.

Ik ben franchisenemer van het trainings- en coachingsbureau 2Learn&More en maak gebruik van de trainingsprogramma’s van 2Learn&More. Ik word zelf structureel en intensief getraind door 2Learn&More op didactiek en actuele kennis van de materie. Kijk voor meer informatie op www.2learnmore.nl.

Wil je jezelf, team of organisatie verder ontwikkelen?Over superb

Graag kijk ik samen met jou naar je vraag en behoefte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Bel of mail me via 0622954957 / [email protected] . Of laat je contactgegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op.